Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ceapa se taie in feliute (eu am preferat-o sa fie mai mare,sa nu o toc marunt),si se pune la calit in ulei de masline.
Bucata de pulpa superioara a fost fiarta inainte circa 15 minute,se taie bucatele si se pune la prajit peste ceapa.
Dupa cateva minute punem cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit,si morcovul dat pe razatoarea mare.
Punem apa cat sa acopere,punem un capac si lasam la foc mic sa fiarba ca 10 minute.
Taiem rosia in felii mari,o punem peste cartofi si punem si bulionul si condimentele dupa gust.
Se mai lasa 5-10 minute pe foc,se presara patrunjel proaspat si se poate servii.
1
se poate folosii piept de pui in loc de pulpa superioara
2
se serveste cu muraturi
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult